Familjehem

 

Nu öppnar vi snart vårat hvb-hem i Umeå!
Vi har ett fantastiskt hus på Umedalen med rymliga rum och stora gemensamma ytor nära till aktiviteter, skola och träning. AC Omsorg har med vår gedigna erfarenhet och kompetenta socionomer en god grund att stå på när vi öppnar våran nya enhet.
Vår vision är att erbjuda en hel vårdkedja av utredning, familjebehandlande insatser i hemmiljö, förstärkta och kraftigt förstärkta familjehem och nu även hvb verksamhet för ungdomar med psykosociala behandlingsbehov.

 

 

Välkommen till AC Omsorg

 

 

– ett norrländskt alternativ för dig som söker engagemang och kompetens!


Vi erbjuder förstärkt familjehemsvård och öppenvårdsinsatser/sociala konsulttjänster i Västernorrland, Väster- och Norrbotten.
Läs mer om vår verksamhet i länkarna ovanför. Och tveka inte att ta kontakt med oss om du undrar över något!

 

Ac omsorg kan även sedan en tid tillbaka erbjuda kommuner placering av hela familjer, förälder och barn, blivande föräldrar samt barn och föräldrar i behov av skydd. Det kan röra sig om en placering under utredningstid, som en familjebehandlande insats eller föräldrastödjande insatser innan ett barn flyttar hem.

 

AC Omsorg

Vi erbjuder förstärkt familjehemsvård och öppenvårdsinsatser/sociala konsulttjänster i Västernorrland, Väster- och Norrbotten.

Läs mer om vår verksamhet i länkarna ovanför.
Och tveka inte att ta kontakt med oss om du undrar över något!

Kontakta oss

AC Omsorg
Umeå företagspark 3
903 47 Umeå

Skicka e-post

Sociala Medier